Mcafee Antivirus Ondersteuning Biedt Stappen Om Het Mcafee Antivirus Programma Te Sluiten

McAfee, een softwarebedrijf, levert ons de antivirus- en netwerkbeveiligingssoftware. Het is krachtige software die onze computers beschermt tegen de dreiging van de buitenwereld. Het McAfee-antivirus programma blokkeert de pogingen tot kaping en virussen die onze systemen proberen binnen te dringen en controleert het uitgaande en inkomende netwerkverkeer in uw systemen.


Het antivirus programma van McAfee heeft de neiging weerstand te bieden aan de wijzigingen die zijn aangebracht in hun instellingen en het vermogen om door malware en virussen te worden uitgevoerd. Vanwege deze functie is het enigszins ingewikkeld om McAfee-programma's te sluiten wanneer dat nodig is. Indien u de McAfee-software tijdelijk wilt afsluiten om software te installeren of om een ​​ander beveiligingsprogramma voor McAfee klantenservice België uit te voeren, kan het zijn dat u enkele stappen moet volgen.

U moet enkele methoden volgen om het programma uit te schakelen en u kunt het gemakkelijk opnieuw starten nadat het werk is gedaan. Maar als u problemen ondervindt bij het volgen van de methoden of als u andere problemen heeft met betrekking tot uw McAfee-antivirusprogramma, kunt u meteen het McAfee ondersteunings telefoonnummer Belgie +32-28086866 bellen om de problemen op te lossen.

Het zijn opgeleide technici en staan ​​klaar om eventuele problemen in een snel tijdsbestek op te lossen.

• Rechts op de taakbalk van Windows klikt u met de rechtermuisknop op het 'M'-pictogram en selecteert u 'Uitschakelen', 'Sluiten' of 'Afsluiten'. Als een van deze opties verschijnt, dubbelklik dan op het taakbalkpictogram 'M' en klik op de optie 'Geavanceerd menu'. Klik daarna op de knop 'Configureren' en selecteer vervolgens 'Computers en bestanden'. Klik om de virusscan en andere services uit te schakelen.

• Klik met de rechtermuisknop op het lege gedeelte van de taakbalk en selecteer 'Taakbeheer'. Klik bovenaan het venster Taakbeheer op het tabblad 'Processen'. Klik met de rechtermuisknop op een van de McAfee-processen die worden uitgevoerd, zoals 'mcafee.exe, mctray.exe, virusscan.exe of oas.exe' en selecteer 'Proces beëindigen' om het programma te stoppen. Klik op de knop 'Ja' om te bevestigen en sluit daarna het venster Taakbeheer.

Born