Hoe Installeer Ik Mcafee Internet Security-Updates Zonder Internetverbinding?

Antivirusprogramma's van McAfee beschermen de computer tegen virussen en malware. Zodra de installatie is voltooid, moet de software worden bijgewerkt, want zonder de update kan het virusdetectiebestand de computer niet beveiligen. U kunt het antivirusprogramma automatisch vanaf internet bijwerken. worden geïn stalleerd.

 

Om de McAfee-internetbeveiligingsupdate te installeren, hebt u externe opslagapparaten nodig, zoals USB, cd / dvd of een externe harde schijf. De update wordt via een extern opslagapparaat naar de pc overgebracht. Het updateproces onderscheidt.


zich .. Bijgewerkt Met Een Uitvoerbaar Bestand Hier Zijn De Stappen Om De Update Te Downloaden En Te Installeren Zonder Internetverbinding
Stap 1: Bezoek Www.Mcafee.Com
Stap 2: Klik Op "IK GA AKKOORD"
Stap 3: Download Nu Het Bestand Sdatxxx.Exe
Stap 4: Kopieer de bestanden naar USB of harde schijf
Stap 5: Sluit het externe apparaat aan op de computer en voer het .exe-bestand uit om het antivirus programma bij te werken.

 

Kopieer de updatebestanden niet naar een met een virus geïnfecteerde USB-stick of harde schijf. Voor het beste resultaat kunt u de bestanden op cd kopiëren en de updates handmatig installeren zonder internetverbinding. Zodra u de nieuwste antivirusupdates van McAfee hebt ge Het scant nu rootbestanden en -mappen en beschermt uw systeem tegen online Trojan-bestanden, virussen, malware en spyware.

 

Als u hulp nodig heeft bij het installeren van McAfee antivirus updates, bel dan het Mcafee klantenservice telefoonnummer + 32-78480170 en een ervaren technicus zal u begeleiden. De onafhankelijke ondersteuningsdiensten van McAfee zijn opgenomen om de computerge de juiste hulp is er minder risico op defecten aan de harde schijf van de computer en trage pc-prestaties. Houd uw antivirussoftware up-to-date zodat u jarenlang aan uw pc kunt blijven werken.

 

Born